Benvinguts a l'Escola Concertada

L’escola concertada representa el 30% de l’alumnat de Catalunya, amb gairebé 367.000 alumnes i més de 700 centres educatius, que fem de la pluralitat el principal valor de l’educació.
Des dels centres de la xarxa de l’escola concertada entenem l’ensenyament com un punt de trobada. És l’espai on coincideixen un bé públic d’interès general i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats que durant anys han contribuït que Catalunya sigui més equitativa, més solidaria i més innovadora.

Som una societat que acull, que integra i que està oberta al món.
L’educació a Catalunya es caracteritza per una mirada diàfana i de respecte cap a la diferència. Els fonaments de l’escola concertada són els pilars bàsics d’un teixit educatiu plural i lluny de la uniformització.

El respecte a la diferència i la voluntat de superació individual i col·lectiva de totes les persones que conformen la comunitat educativa (alumnes, famílies i docents) són els valors que ens guien en el nostre dia a dia.
L’escola concertada i els seus docents estem a la teva disposició per acompanyar-te en el progrés dels teus fills i filles en totes les seves etapes educatives (llar d’infants, infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional). La teva elecció és determinant, volem fer aquest camí amb tu i que hi tinguis un rol important. Junts podem fer un bon equip. Som l’escola concertada, l’escola que suma, l’escola al teu costat.

Publicacions recomanades

Encara no hi ha cap comentari, afegiu la vostra veu a continuació.


Afegiu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *