Skip to content

Ens presentem

L’escola concertada representa el 30% de l’alumnat de Catalunya, amb gairebé 367.000 alumnes i més de 700 centres educatius, que fem de la pluralitat el principal valor de l’educació.

Des dels centres de la xarxa de l’escola concertada entenem l’ensenyament com un punt de trobada. És l’espai on coincideixen un servei públic d’interès general i la iniciativa social i pedagògica d’associacions i entitats que durant anys han contribuït que Catalunya sigui més equitativa, més solidaria i més innovadora.

Els fonaments de l'escola concertada són els pilars bàsics d'un teixit educatiu plural i lluny de la uniformització

Som una societat que acull, que integra i que està oberta al món.

L’educació a Catalunya es caracteritza per una mirada diàfana i de respecte cap a la diferència.

El respecte a la diferència i la voluntat de superació individual i col·lectiva de totes les persones que conformen la comunitat educativa són els valors que ens guien en el nostre dia a dia.

Al teu costat

L’escola concertada i els seus docents estem a la teva disposició per acompanyar-te en el progrés dels teus fills i filles en totes les seves etapes educatives (Llar d’infants, infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional).

La teva elecció és determinant, volem fer aquest camí amb tu i que hi tinguis un rol important. Junts podem fer un bon equip.
Som l’escola concertada, l’escola que suma, l’escola al teu costat.

més de 0
centres educatius a tota Catalunya
més de 0
centres educatius a tota Catalunya
0
alumnes a Catalunya
0
alumnes a Catalunya
0 %
de l'alumnat a Catalunya
0 %
de l'alumnat a Catalunya